Vi støtter

Vi støtter et hjerte for alle

Det har siden 2009 været aktiviteterne i “Julehjertebyen” der indbringer en væsentlig del af den økonomi, der er baggrund for at foreningen Et hjerte for alle kan udbetale julehjælp til borgere i Aabenraa kommune. Julehjertebyen er skabt af frivillige, hvor de bruger deres hjerte for alle, til at give besøgende en varm oplevelse – ganske gratis. Husene hvori aktiviteterne sker, er kopier af historiske bygninger fra Aabenraa Kommune. Der bages æbleskiver på brændekomfur, koges risengrød, suppe mm. Alt i Julehjertebyen er sponseret og doneret af folk generelt og af Aabenraa kommunes erhvervsliv, hvilket er det der gør det muligt at dele det ud ganske gratis.

Erhvervslivet og mange private indbetaler årligt større eller mindre beløb til Et hjerte for alle. Navne på disse er anført nedenfor. I perioden ultimo november til 23. december bliver de også nævnt i dagbladet JydskeVestkysten.

Derudover indsamler foreningen beløb i opsatte “Sparehjerter”. Hjerterne står i alle husene i Julehjertebyen og mange forretninger, firmaer, institutioner og foreninger lejer et sparehjerte for 500 kr. Derved opnår de at blive “SpareHjerteAmbassadør”.

 

En STOR TAK skal lyde til ALLE der bidrager til dette projekt.

MobilePay: 11744
Vi modtager også gerne din hjælp ♥

Sådan søger du

Har du brug for at søge julehjælp

Foreningens mission

Et hjerte for alle – stiftet for at afskaffe den fattige jul i Aabenraa Kommune

Kommende events i Julehjertebyen

Der er ingen kommende begivenheder på nuværende tidspunkt.