Sådan støtter du

Vi har også brug for din hjælp

Du kan støtte forenings formål ved at indsætte et beløb på Et hjerte for alles konto i Sydbank eller blot ved at benytte MobilePay. Du kan støtte anonymt og så takker vi mange gange. Du kan også skrive dit navn og/eller dit firmanavn på indbetalingen. Så vil foreningen takke dig sammen med de øvrige bidragydere i en særlig takkeannonce, som bringes i JydskeVestkysten uden yderligere udgift for dig.

Det senest godkendte indsamlingsregnskab kan du læse her

Reg-nr.: 7910 / Konto-nr.: 1735714

MobilePay: 11744

Du kan også støtte forenings formål ved at blive frivillig i Julehjertebyen, blive Julehjerteambassadør eller ved at købe en Hjerteaktie eller årets Julehjertesmykke. Foreningen er taknemmelig for hvert et bidrag til årets indsamling.

Frivillig i Julehjertebyen

Aktiviteterne i “Julehjertebyen” indbringer en væsentlig del af den økonomi, der er baggrund for at foreningen kan udbetale julehjælp til borgere i Aabenraa kommune. De mange frivillige er ”hjertet” for hele projektet. De er mere end guld værd og aldeles uundværlige. Husene danner rammen, men de frivillige er dem der giver hjertevarmen til de mange besøgende.

I 2009 var vi 50 frivillige og i 2019 var vi næsten 400 frivillige. Men vi har dog hele tiden brug for flere, idet vi udvider med huse og aktiviteter. Så hvis du har tid og lyst til at være frivillig i julehjertebyen, det kan være alt fra en enkelt lille opgave til mange dage, så kontakt koordinator for Julehjertebyen Thomas Uhre, 20 27 38 44, thomasuhre@gmail.com.

Hjerteaktie

Med en hjerteaktie er du ambassadør for Julehjertebyen og er med til at bevare og udvikle Julehjertebyen til gavn for hele kommunen.

Det er vigtigt, at vi kan udbygge, nyskabe og lave aktiviteter, så vi også på den måde kan sørge for, at det i sidste ende gavner selve indsamlingen.

Køb af aktie:
Dorte Justesen, tlf 51 24 14 08, dmju58@gmail.com

Sparehjerteambassadør

Har du et varmt hjerte for alle og vil du være en del af årets julehjælpsindsamling? Så bliv Sparehjerteambassadør!

Det betyder, at man lejer sparehjertet af foreningen Et hjerte for alle for 500,- kr. og har det stående i sin butik, på arbejdspladsen eller andetsteds.

Har virksomheden valgt at have et sparehjerte, sættes jeres navn på foreningens hjemmeside og i JydskeVestkysten, der jævnligt informerer om, hvem der som Sparehjerteambassadør støtter indsamlingen.

Vi leverer hjertet og henter det igen.

Ønsker I et hjerte så kontakt:
Nanna Jørgensen på 61 70 13 43 eller nannabirkevej@gmail.com

Julehjertesmykke 2023

Du kan støtte julehjælpsindsamlingen ved at købe årets julehjertesmykke.
Skolernes hjerte for alle står for designet.

Salgssteder:
SuperBrugsen Padborg
SuperBrugsen Tinglev
SuperBrugsen Rødekro
SuperBrugsen Løjt
Vibholm Guld og Sølv

Kontakt
Malene Byriel
malene@vibholm.dk

Vi støtter

Se hvem der alle er med til at høre en forskel i vores hjertevarme projekt.

Foreningens mission

Et hjerte for alle – stiftet for at afskaffe den fattige jul i Aabenraa Kommune

Kommende events i Julehjertebyen